بیانات حجتالاسلاموالمسلمین سید باقر خسروشاهی در نشست تخصصی رسالت جهانی روحانیت شیعه در کتابخانه آیتالله العظمی بروجردی(ره)
روز چهارشنبه مورخ 7 آذرماه 1397، نشست تخصصی رسالت جهانی روحانیت شیعه با بازخوانی سیره امام موسی صدر با حضور حورا صدر فرزند امام موسی صدر، جمعی از اعضای موسسه امام موسی صدر و نیز روحانیون و پژوهشگران در کتابخانه آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد. در این نشست حجتالاسلاموالمسلمین سید باقر خسروشاهی در سخنانی به واکاوی شخصیت امام موسی صدر پرداخته و اظهار داشتند،امام موسی صدر دارای خصوصیات مهمی بود که این خصوصیات برای روحانیت دارای اهمیت والایی است، هر روحانی که با امام موسی صدر رابطه داشت، از ایشان خوشش میآمد.
وی تصریح کرد: در حضور رئیسجمهور لبنان عدهای از روحانیان شیعه حضور پیدا کردند و از امام موسی صدر انتقاد کردند و امام موسی صدر از منتقد خود تعریف کرد و جلسه اختلاف بین روحانیون لبنان به جلسه اخلاقی تبدیل شد.
عضو شورای مدیریت حوزه علمیه تهران تأکید کرد: ایشان با خانواده بهترین رابطه و مدارا را داشته و این اخلاقیات از جوانی با ایشان بوده است. امام موسی صدر از مدرسان خوب حوزه علمیه بود و در درس آیتالله خویی شرکت میکرد و یکی از افرادی بود که آیتالله خویی به او اعتنا میکرد؛ این عالم هم جنبه علمی داشت و هم جنبه مردمی؛ ایشان الگوی خوبی برای روحانیت بود و اگر ما بخواهیم روحانی خوبی باشیم باید همچون امام موسی صدر عمل کنیم.
حجتالاسلاموالمسلمین خسروشاهی خاطرنشان ساخت: روش و برخورد امام موسی صدر در لبنان و ایران سبب شهرت این روحانی فرزانه شده بود. اگر امروز حزبالله روبروی اسرائیل ایستاده، ثمره تفکر اسلامی ای است که امام موسی صدر بنیانگذاری کرد و سید حسن نصرالله شاگرد و ادامهدهنده راه امام موسی صدر است.