Menu


پایگاه اطلاعاتی نورمگز

 

محتوا:

محتوای این پایگاه اطلاعاتی، متشکل از مقالات و مجلات علمی در حوزه علوم انسانی و اسلامی است. شامل: فقه و اصول، علوم قرآن و حدیث، فلسفه و کلام، حقوق، تاریخ، جغرافیا، اقتصاد، ادبیات و زبانها، مدیریت، علوم سیاسی، روانشناسی، تربیت بدنی، اطلاع رسانی و کتابداری، هنر و معماری، علوم اجتماعی، اخلاق، ادیان، علوم تربیتی، حسابداری، حوزه سلامت، میان رشته‌ای.

دسترسی به محتوای:

 جستجو و مشاهده اطلاعات کتابشناختی منابع در این پایگاه رایگان است. اما دانلود متن کامل مقالات نیازمند عضویت و پرداخت هزینه می باشد. کتابخانه آیت الله بروجردی اقدام به اشتراک این پایگاه نموده و اعضای این کتابخانه می توانند به صورت رایگان به متن کامل مقالات دسترسی داشته باشند.

چه زمانی به این پایگاه مراجعه کنیم؟:

  • وقتی که به دنبال اطلاعات یک نشریه علمی خاص هستیم
  • وقتی که به دنبال کامل کردن اطلاعات کتابشناختی یک مقاله هستیم
  •  وقتی که به دنبال یافتن مقالات علمی در یک موضوع خاص هستیم.
  • وقتی که به دنبال یافتن نشریات علمی که در یک حوزه موضوعی خاص منتشر می شوند هستیم.مثلا نشریات حوزه ادبیات فارسی

راهنمای استفاده از پایگاه

برای استفاده از این پایگاه، ابتدا وارد لینک زیر بشوید.

https://www.noormags.ir

بعد از ورود به لینک بالا، صفحه زیر (شکل1) برای شما نشان داده می شود. در این صفحه می توانید براساس اطلاعات مقالات، مجلات یا پدیدآورندگان جستجو کنید.کافی است که عبارت مورد نظر خود را در کادر جستجو درج کرده و یکی از فیلدهای "مقالات"، "مجلات" یا " پدیدآورندگان" را انتخاب کنید. سپس روی علامت ذره بین کلیک کنید تا عبارت شما در پایگاه جستجو شود.

شکل1

اگر نیاز به جستجوی دقیق تری در این پایگاه دارید، در شکل شماره 2 روی علامت + کلیک کنید تا شکل شماره 3 برای شما نمایش داده شود.

 

همانطور که در شکل شماره 3 نیز قابل مشاهده است، در این صفحه شما می توانید جستجوی خود را دقیق تر کنید و براساس رتبه علمی مجله، موضوع مجله، تاریخ نشر اثر، زبان اثر و اینکه عبارت مورد نظر شما در کدام بخش های یک منبع (عنوان، چکیده، کلیدواژه، متن) جستجو شود، می توانید جستجوی دقیق تری داشته باشید. توجه داشته باشید به صورت پیش فرض هیچ یک از آیتم های موجود در در این صفحه انتخاب نشده است (شکل3) و شما می توانید از هر گروه یک مورد یا همه یا برخی از موارد را تیک بزنید. (مثال شکل4)

شکل3

 

شکل4 

بعد از اینکه آیتم های مورد جستجوی خود را مشخص کردید، روی گزینه جستجو کلیک کنید تا مقالاتی که مرتبط با عبارت مورد جستجوی شما در پایگاه وجود دارد، برای شما نمایش داده شود. (شکل5).

در این بخش امکان مشاهده اطلاعات کتابشناختی، چکیده و مشاهده ودانلود متن کامل مقالات وجود دارد. همچنین مقالات دیگری هم که به نوعی با هر یک از مقالات بازیابی شده، مرتبط هستند نیز قابل مشاهده است.

شکل5

همچنین امکان مشاهده مجلات براساس نظم موضوعی یا الفبایی، مشاهده مقالات یک فرد خاص، یا فهرست مجلات براساس رتبه علمی(علمی پژوهشی یا علمی ترویجی) وجود دارد.(شکل6). با کلیک بر روی هر یک از منوهای موجود در کادر سیاه سمت راست صفحه که در شکل 6 با علامت فلش مشخص شده است، می توانید به هر یک از موارد بالا دست یابید.

شکل6

 

شکل 7- 1- دسترسی به مجلات براساس موضوع از طریق کادر سمت راست صفحه

 

 

شکل 7- 2- دسترسی به مجلات براساس موضوع از طریق جدول موضوعات پایین صفحه اصلی(همان طور که در شکل مشاهده می شود تعداد مجلات هر موضوع که در این پایگاه موجود است، مشخص شده است، باکلیک روی هر موضوع مجلات آن موضوع قابل مشاهده خواهد بود).

 

شکل8-دسترسی به مجلات براساس حروف الفبا

  

شکل9- مشاهده مقالات براساس نویسندگان