فیلترها

کل نتایج:

8 مورد

آشپزی ایرانی
نقاط دسترسی غیر مرجح:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دستور طباخی و تدبیر منزل: شامل طرز تهیه و طبخ انواع خوراکیهای ایرانی و فرنگی و اقسام شربت هاو...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۴۱

شناسگر

:
68A513DF-B971-4C45-8FB2-890BB574D7B0 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۴۱

شناسگر:

68A513DF-B971-4C45-8FB2-890BB574D7B0 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

چاپ دهم
<واقف: محمد رمضاني>
دستور طباخی و تدبیر منزل: شامل طرز تهیه و طبخ انواع خوراکیهای ایرانی و فرنگی و اقسام شربت هاو...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۴۱

شناسگر

:
68A513DF-B971-4C45-8FB2-890BB574D7B0 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۴۱

شناسگر:

68A513DF-B971-4C45-8FB2-890BB574D7B0 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

چاپ دهم
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
خوراک های ایرانی (به فارسی سره)(نسخه ی منحصر به فرد)
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۶

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۶

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

واژه‌نامه
کتابنامه
نمايه

جایگاه (فروست):

انتشارات دانشگاه تهران
۲۸۳۱‎ شماره
نمود / نمونه‌های شی / اثر
جامع الصنایع (آشپزی نامه از عصر قاجار)
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
مرکز پژوهشی میراث مکتوب

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۹

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۹

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

نمايه

جایگاه (فروست):

مرکز پژوهشي ميراث مکتوب؛ ‎۱۹۷)( رسائل؛ ‎۱۰. علوم و فنون
۳

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
پخت و پز
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

شناسگر

:
2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
پخت و پز
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

شناسگر

:
2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
بررسی جامعه شناسی فرهنگ خوراک در ایران: در دورنمای گفتمان توسعه ی پایدار
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
کرمانشاه

ناشر

:
دانشگاه رازی

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۸

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۸

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

ص.ع به انگليسي: < M.Reza Fariborz Hamzeh ee. <An investigation about culinary culture in Iran prospective of the goals of sustainable development.
بیشتر
کتابنامه: ص. [۲۵۹] - ‎۲۶۹؛ همچنين به صورت زيرنويس

جایگاه (فروست):

دانشگاه رازي؛ ‎۱۹۳. جامعه‌شناسي؛ ‎۴)(دستاورد سازمان دانش بومي و فرهنگ شفاهي ايران باختري
شماره‌ي چهارم

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آئین آشپزی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
[۱۳ ]

شناسگر

:
31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳ ]

شناسگر:

31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
آئین آشپزی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
[۱۳ ]

شناسگر

:
31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳ ]

شناسگر:

31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی مدرن: شامل انواع خوراک های ایرانی و فرنگی بانضمام انواع مرباها، ترشی ها، سالادها، شیرینی ها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
شبنم

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
وزيري (قطع)

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی بدون گوشت
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
زمینه

تاریخ انتشار

:
۱۳۶۱

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۶۱

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. [‎۱۱]

جایگاه (فروست):

مجموعه تغذيه
۲