فیلترها

کل نتایج:

23 مورد

آشپزی ایرانی
نقاط دسترسی غیر مرجح:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی نو: شامل انواع و اقسام غذاهای ایرانی و فرنگی ...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
معراجی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

F1D28369-1642-4661-BB99-BEE798728BF3 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

کتابنامه: ص. [‎۱۶۰]
نسخه چهارم توسط <محمود عطائي> منتشر شده است
ن.‎۱ <وقف کننده: عبدالحسين فقيهي گيلاني> ، ن.۴- ‎۲<واقف: محمد رمضاني>
طباخی نو: شامل انواع و اقسام غذاهای ایرانی و فرنگی ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
معراجی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

F1D28369-1642-4661-BB99-BEE798728BF3 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. [‎۱۶۰]
نسخه چهارم توسط <محمود عطائي> منتشر شده است
ن.‎۱ <وقف کننده: عبدالحسين فقيهي گيلاني> ، ن.۴- ‎۲<واقف: محمد رمضاني>

نام جایگزین:

طباخي نشاط: طبخ ايراني و اروپايي و خانه‌داري براي دبيرستانهاي دختران

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی نشاط: طبخ ایرانی و فرانسوی: مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و انواع و اقسام شیرینی خانگی - آجیل - مربا...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
کتاب فروشی مظفری

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

7260102A-4976-488A-A1CB-93E07C2ECD5D (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

عنوان روي جلد: طباخي نشاط: طبخ ايراني و اروپايي و خانه‌داري براي دبيرستانهاي دختران
چاپ دوم
<واقف: محمد رمضاني>
طباخی نشاط: طبخ ایرانی و فرانسوی: مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و انواع و اقسام شیرینی خانگی - آجیل - مربا...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
کتاب فروشی مظفری

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

7260102A-4976-488A-A1CB-93E07C2ECD5D (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان روي جلد: طباخي نشاط: طبخ ايراني و اروپايي و خانه‌داري براي دبيرستانهاي دختران
چاپ دوم
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی ملل: شامل طباخی ایرانی، هندی، ترکی...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
عطائی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۹

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۳۹

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2A7CD270-D89A-4570-86C2-85188AA3F7DC (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

عنوان روي جلد: طباخي ملل
کتابنامه: ص. [‎۲۴۰]
چاپ دوم
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>
طباخی ملل: شامل طباخی ایرانی، هندی، ترکی...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
عطائی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۹

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۳۹

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2A7CD270-D89A-4570-86C2-85188AA3F7DC (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان روي جلد: طباخي ملل
کتابنامه: ص. [‎۲۴۰]
چاپ دوم
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

غذا و مهماني

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی برای همه
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کانون معرفت

تاریخ انتشار

:
[۱۳۳۶]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳۳۶]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2E46D88A-863F-48FE-84B4-11634C49CE98 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

بالاي عنوان: غذا و مهماني
<وقف کننده: فريد محسني اراکي>
طباخی برای همه
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کانون معرفت

تاریخ انتشار

:
[۱۳۳۶]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳۳۶]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2E46D88A-863F-48FE-84B4-11634C49CE98 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

بالاي عنوان: غذا و مهماني
<وقف کننده: فريد محسني اراکي>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی آسان برای همه: شامل طرز طبخ و تهیه ۴۰۵ خوراک ایرانی و فرنگی و ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کانون معرفت

تاریخ انتشار

:
[۱۳۳۲]

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳۳۲]

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

ن.‎۱ <واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دستور طباخی و تدبیر منزل: شامل طرز تهیه و طبخ انواع خوراکیهای ایرانی و فرنگی و اقسام شربت هاو...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۴۱

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۴۱

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

68A513DF-B971-4C45-8FB2-890BB574D7B0 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

چاپ دهم
<واقف: محمد رمضاني>
دستور طباخی و تدبیر منزل: شامل طرز تهیه و طبخ انواع خوراکیهای ایرانی و فرنگی و اقسام شربت هاو...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۴۱

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۴۱

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

68A513DF-B971-4C45-8FB2-890BB574D7B0 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

چاپ دهم
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
خوراک های ایرانی (به فارسی سره)(نسخه ی منحصر به فرد)
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۶

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۶

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

واژه‌نامه
کتابنامه
نمايه

جایگاه (فروست):

انتشارات دانشگاه تهران
۲۸۳۱‎ شماره
نمود / نمونه‌های شی / اثر
جامع الصنایع (آشپزی نامه از عصر قاجار)
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
مرکز پژوهشی میراث مکتوب

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۹

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۹

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

نمايه

جایگاه (فروست):

مرکز پژوهشي ميراث مکتوب؛ ‎۱۹۷)( رسائل؛ ‎۱۰. علوم و فنون
۳

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
پخت و پز
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
پخت و پز
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
بررسی جامعه شناسی فرهنگ خوراک در ایران: در دورنمای گفتمان توسعه ی پایدار
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
کرمانشاه

ناشر

:
دانشگاه رازی

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۸

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۸

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

ص.ع به انگليسي: < M.Reza Fariborz Hamzeh ee. <An investigation about culinary culture in Iran prospective of the goals of sustainable development.
بیشتر
کتابنامه: ص. [۲۵۹] - ‎۲۶۹؛ همچنين به صورت زيرنويس

جایگاه (فروست):

دانشگاه رازي؛ ‎۱۹۳. جامعه‌شناسي؛ ‎۴)(دستاورد سازمان دانش بومي و فرهنگ شفاهي ايران باختري
شماره‌ي چهارم