فیلترها

کل نتایج:

23 مورد

آشپزی ایرانی
نقاط دسترسی غیر مرجح:

زبان اثر:

فارسی (زبان نسخه)

درباره (موضوع):

نمود / نمونه‌های شی / اثر
طبخ ایرانی
محتوا دیجیتال
چاپ سنگی

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
بی چا (چاپخانه)

شناسگر

:
۳۹۶۶ (شماره بیاض)

تاریخ چاپ / تولید

:
۱۳۲۳ (سال چاپ)

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

۳۹۶۶ (شماره بیاض)
FDE2FCDB-CA99-4797-A3F7-7E170BDF7819 (Guide)

تاریخ چاپ / تولید:

۱۳۲۳ (سال چاپ)
هجری قمری (نوع تاریخ چاپ)

اندازه:

جیبی (قطع)

خط:

نستعلیق (متن)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

بياض: <کتابخانه آستانه حضرت معصومه سلام الله عليها؛ کتابخانه مسجد اعظم> (يادداشتهاي نسخه‏)
طبخ ایرانی
چاپ سنگی

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
بی چا (چاپخانه)

شناسگر

:
۳۹۶۶ (شماره بیاض)

تاریخ چاپ / تولید

:
۱۳۲۳ (سال چاپ)

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

۳۹۶۶ (شماره بیاض)
FDE2FCDB-CA99-4797-A3F7-7E170BDF7819 (Guide)

تاریخ چاپ / تولید:

۱۳۲۳ (سال چاپ)
هجری قمری (نوع تاریخ چاپ)

اندازه:

جیبی (قطع)

خط:

نستعلیق (متن)

قالب:

چاپی

توصیف:

بياض: <کتابخانه آستانه حضرت معصومه سلام الله عليها؛ کتابخانه مسجد اعظم> (يادداشتهاي نسخه‏)

شکل اثر (ژانر):

اجتماعی

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دستور شیرینی پزی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
چاپ شرق

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

0BACDE05-94FE-42D6-9B19-9DBBDFA93DD2 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
دستور شیرینی پزی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
چاپ شرق

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

0BACDE05-94FE-42D6-9B19-9DBBDFA93DD2 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>

شکل اثر (ژانر):

اجتماعی

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی. شیرینی پزی و دسر
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
چاپ مصور

تاریخ انتشار

:
[۱۳

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳

اندازه:

وزيري (قطع)

شناسگر:

A5A7976C-E11D-4683-8C19-28D58B19C00A (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

اثر حاضر فاقد جلد است و داراي دو قسمت است که عنوان قسمت اول براي آن ساخته شده است و نام پديدآور از قسمت دوم کتاب گرفته شده است
آشپزی. شیرینی پزی و دسر
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
چاپ مصور

تاریخ انتشار

:
[۱۳

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳

اندازه:

وزيري (قطع)

شناسگر:

A5A7976C-E11D-4683-8C19-28D58B19C00A (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

اثر حاضر فاقد جلد است و داراي دو قسمت است که عنوان قسمت اول براي آن ساخته شده است و نام پديدآور از قسمت دوم کتاب گرفته شده است
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طبخ ایرانی و فرنگی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

5DE5778C-AED1-40B3-875B-E9464E01BB91 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

از ابتدا افتادگي دارد و فاقد ‎۱۴ صفحه ابتدايي کتاب است.
پشت جلد: رساله مختصري است از طبخ ايراني و فرنگي
چاپ دوم
<چاپ سربي>
طبخ ایرانی و فرنگی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

5DE5778C-AED1-40B3-875B-E9464E01BB91 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

از ابتدا افتادگي دارد و فاقد ‎۱۴ صفحه ابتدايي کتاب است.
پشت جلد: رساله مختصري است از طبخ ايراني و فرنگي
چاپ دوم
<چاپ سربي>

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

طباخي جديد (ايراني و فرنگي): مشتمل بر اقسام اغذيه ايراني و فرنگي و انواع ترشي و مربا و ...

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی جدید مظفری: مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و انواع ترشی و مربا و شیرینی ...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۲

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۲

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

EAB2932E-1356-4574-B5D6-0EA7682F162B (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
طباخی جدید مظفری: مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و انواع ترشی و مربا و شیرینی ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۲

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۲

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

EAB2932E-1356-4574-B5D6-0EA7682F162B (Guide)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی جدید (ایرانی و فرنگی): مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و دسر و انواع ترشی و سالاد و...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۵

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۵

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

42C6A54C-0272-4450-ABB9-9B555AE91690 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

چاپ سوم
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

ه
طباخی جدید (ایرانی و فرنگی): مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و دسر و انواع ترشی و سالاد و...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۵

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۵

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

42C6A54C-0272-4450-ABB9-9B555AE91690 (Guide)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

چاپ سوم
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

ه

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

مجموعه‌اي بي‌همتا از غذاهاي ايراني و خارجي

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
هنر آشپزباشی: مجموعه ای بی همتا از غذاهای ایرانی و خارجی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
البرز

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۰

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۹۰

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

راهنماي گام به گام تغذيه و سلامتي

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
راهنمای تغذیه و سلامتی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
حافظ نوین

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۵

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۵

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان روي جلد: راهنماي گام به گام تغذيه و سلامتي
کتابنامه: ص. [ ‎۳۴۳ ]

جایگاه (فروست):

مجموعه کتاب‌هاي گياه درماني
۷
نمود / نمونه‌های شی / اثر
۱۰۰۰ [هزار] دستور آشپزی و شیرینی پزی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دنیای تغذیه

تاریخ انتشار

:
- ۱۳۸۹

اندازه

:
رحلي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

- ۱۳۸۹

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتاب حاضر حاصل تلاش دهها کارشناس و مربي آشپزي و شيريني پزي است که با مجله آشپزباشي و دنياي تغذيه همکاري دارند
نمود / نمونه‌های شی / اثر
کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
نشر کارنامه

تاریخ انتشار

:
۱۴۰۰

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۴۰۰

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

اين کتاب چهار پيوست دارد با عنوانهاي: فر موج‌پز (مايکروويو)؛ يخ‌بند (فريزر)؛ فرهنگ واژه‌ها و اصطلاح‌ها؛ نمايه‌ها
واژه‌نامه
کتابنامه
چاپ سي و هشتم

جایگاه (فروست):

کارنامه کار و زندگي؛ ‎۱