Islamic-Iranian Manuscript
معرفه القراء
نام موجودیت:
نمود
نوع موجودیت:
نسخه خطی اسلامی-ایرانی
وضعیت اثر خلاقانه:
کامل
ساختار محتوا:
الحمدلله الذي هدانا بنورالايمان و وفقنا بقرائه الفرقان و اطلق السنتناه بتلاوه تلاوته في اناء الليل و اطراف النهار بابين البيان و احسن الالحان و بين فيه قصص الانبياء (آغاز‏)
مطلب سيم در بيان ادعيه سنت است که در شروع به تلاوت قرآن اللهم بالحق انزلته [لحق] نزل و بعد از تلاوت صدق الله العلي العظيم بخواند و طريق ختم قرآن آن است که قل اعوذ برب الناس را تمام کند الحمدلله با الم ذلک تا اولئک هم المفلحون بخواندروايت ابن کعب مذکور است که حضرت رسول چنين مي کردند (انجام)
خط:
نستعلیق (نوع خط متن‏)
صفحه‌بندی:
‎۲۴برگ ؛ ‎۲۴ (تعداد سطرهای متن)
مواد سازنده:
ندارد (نوع جلد)
توصیف:
<مسائل تجويد را در يک مقدمه و دوازده "مغفره" و يک خاتمه برگزار کرده و اين رساله را به درخواست علامه العلماء المتأخرين سيد محمد طباطبائي و فتحعلي شاه قاجار نگاشته است. اين کتاب در الذريعه و نسخه هاي خطي فارسي منزوي نيامده است> (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
خطوط سياه (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر