فیلترها

کل نتایج:

6 مورد

نام (مستندات):

حسن بن کاظم طباطبایی

شرح حدیث
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

BDA2D0F0-270F-48A8-ACD3-F4E8380A52A1 (Guide)

توصیف:

<رساله اي کوتاه و موجز در شرح حديث مشهور "من عرف نفسه فقد عرف ربه" که به شيوه عرفا و حکما نوشته شده است> (يادداشتهاي نسخه‏) مجموعه ‎۲۸۱۱ (برگ۹۲-‎۹۴) (يادداشتهاي نسخه‏)
حق الیقین فی معرفه رب العالمین
محتوا دیجیتال

شناسگر:

1BF1B20D-A9B4-4079-974F-30F20B0C2F72 (Guide)

توصیف:

مجموعه ‎۲۸۱۱ (برگ ۶۰-‎۸۷) (يادداشتهاي نسخه‏) عناوين و خطوط سياه (يادداشتهاي نسخه‏)
اشتراک لفظی و معنوی در وجود
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

فارسی

درباره (موضوع):

شناسگر:

0C84ECEE-8946-4B62-AAF7-34D6F343AF58 (Guide)

توصیف:

<رساله اي در مباحث توحيد و اثبات آن که در يک مقدمه و پنج مطلب و يک خاتمه تنظيم شده است: مقدمه؛ در بيان معني وجودو اشتراک لفظي و معنوي. مطلب اول؛ در اثبات واجب الوجود بالذات. دويم؛در اثبات احديت واجب الوجود. سيم ؛ در اثبات واحديت واجب الوجود. چهارم؛در بيان آنکه صفت عين ذات نمي تواند بود. پنجم؛ در اشتراط لفظي وجود. خاتمه؛ در بيان احاديث> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <مرعشي>: ج.‎۳. ص.‎۱۶۴ (يادداشتهاي نسخه‏) <الذريعه>:ج.‎۱. ص.‎۱۰۴ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
ارکان الحکمه
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

فارسی

درباره (موضوع):

شناسگر:

E9702D6A-5A5E-4709-A11B-E220D7343BC1 (Guide)

توصیف:

<رساله اي در حکمت مبين و مبرهن "بحيثيتي که هيچ منتهي از آن مسايل در نگذرد و مبتدي را زود بمقصود رساند" اين رساله به خواجه شرف الدين تقديم شده و در ‎۱۱ مساله تنظيم شده است> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر مجموعه ‎۲۸۱۱ (برگ۴۴- ‎۵۱) (يادداشتهاي نسخه‏)
جام جهان نما
محتوا دیجیتال

شناسگر:

2522BF39-6FC3-4835-B833-B3F3F3039A4D (Guide)

توصیف:

<رساله اي در مداتب توحيد و موجود که بالتماس دوستان و پس از استخاره نگاشته شده و در دو دايره (هر دايره در دو قوس و يک خط) تنظيم شده است: دايره اول؛ در احديت و وحدانيت و وحدت و اعتبار وجود و علم و نور و شهود و تجلي و تعين اول دايره دويم ؛ در ظاهر وجود که وجوب وصف خاص اوست> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر مجموعه ‎۲۸۱۱ (برگ ۳۱-‎۴۱) (يادداشتهاي نسخه‏)
لمعات
محتوا دیجیتال

شناسگر:

F1D7C8A5-0322-4513-81B0-222DBD846D5D (Guide)

توصیف:

<رساله اي کوتاه در معارف ايماني و مباحث عرفاني که در يک افتتاح و ‎۲۸ لمعه تنظيم شده است، مولف اين رساله را در سفري که به روم براي تحصيل "فصوص" صدرالدين قونوي رفته بود نگاشته است > (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <نسخه هاي خطي فارسي>: ج.‎۲. ص.‎۱۳۴۵ (يادداشتهاي نسخه‏) <الذريعه>: ج.‎۱۸. ص.‎۲۴۲ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر