فیلترها

کل نتایج:

35 مورد

مواد خوارکی
نقاط دسترسی مستند:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
بررسی جامعه شناسی فرهنگ خوراک در ایران: در دورنمای گفتمان توسعه ی پایدار
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
کرمانشاه

ناشر

:
دانشگاه رازی

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۸

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۸

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

ص.ع به انگليسي: < M.Reza Fariborz Hamzeh ee. <An investigation about culinary culture in Iran prospective of the goals of sustainable development.
بیشتر
کتابنامه: ص. [۲۵۹] - ‎۲۶۹؛ همچنين به صورت زيرنويس

جایگاه (فروست):

دانشگاه رازي؛ ‎۱۹۳. جامعه‌شناسي؛ ‎۴)(دستاورد سازمان دانش بومي و فرهنگ شفاهي ايران باختري
شماره‌ي چهارم

نام جایگزین:

خودشناسي، يا، اسرار خوراکيها
اسرار خوراکيها

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
اعجاز خوراکیها
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
-۱۳۴۰

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-۱۳۴۰

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

CB13742E-36AB-4734-93A6-7250A6457E2A (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

چاپ ششم
يک نسخه از جلد اول در <کتابخانه اختصاصي آيت الله بروجردي (ره)> نگهداري مي‌شود که در سال ‎۱۳۳۹ منتشر شده است
اعجاز خوراکیها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
-۱۳۴۰

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-۱۳۴۰ .
-۱۳۸۹

اندازه:

رقعي (قطع)
جيبي (قطع)

شناسگر:

CB13742E-36AB-4734-93A6-7250A6457E2A (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

چاپ ششم
يک نسخه از جلد اول در <کتابخانه اختصاصي آيت الله بروجردي (ره)> نگهداري مي‌شود که در سال ‎۱۳۳۹ منتشر شده است
جلد دوم با عنوان خودشناسي، يا، اسرار خوراکيها منتشر شده است
شماره مجلد برروي جلد اول درج نشده است
چاپ سي و ششم
ج.‎۲. (چاپ سي و چهارم)
جيبي
نمود / نمونه‌های شی / اثر
اصول تغذیه و بهداشت مواد غذایی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
چهر

تاریخ انتشار

:
۱۳۷۰

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۷۰

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. ۳۳۳ - ‎۳۳۴.
<اهداکننده: محمدحسين زرندي>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی جدید و غذادرمانی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
سروش (انتشارات صدا و سیما)

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۷

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۷

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

پشت جلد به‌انگليسي: Modern Cooking for good health
چاپ چهارم
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آثار تربیتی تغذیه در قرآن و سنت
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
بابل

ناشر

:
مبعث

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۱

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۹۱

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص.[۲۶۱]-‎۲۷۲؛ همچنين به صورت زيرنويس