فیلترها

کل نتایج:

35 مورد

مواد خوارکی
نقاط دسترسی مستند:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
رویکردی نو به راهبرد امنیت غذایی در ایران
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه عالی دفاع ملی

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۷

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۷

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان عطف: امنيت غذايي
کتابنامه: ص. [۲۹۹] - ‎۳۰۶؛ همچنين به صورت زيرنويس
نمود / نمونه‌های شی / اثر
تغذیه و رژیم های غذایی برای همه
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
ما و شما

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۰

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۹۰

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<عنوان اصلي: .Nutrition for dummies, 4th .ed>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
میکروبیولوژی مواد غذایی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
مشهد

ناشر

:
دانشگاه فردوسی مشهد

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۹

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۹

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<عنوان اصلي: .Food microbioloy>
کتابنامه
نمايه
چاپ هفتم

جایگاه (فروست):

انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد
۲۷۲

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

بدايع الحکم: طب جديد آلماني
طب جديد آلماني

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
معالجه بغذا لاکتز (قند شیر) و املاح مقوله: طب جدید آلمانی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
اصفهان

ناشر

:
مطبعه شرکت امامی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

4C1A2F66-265D-47F4-B3AE-F10D0FB7CBCB (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

عنوان روي جلد: بدايع الحکم: طب جديد آلماني
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>
معالجه بغذا لاکتز (قند شیر) و املاح مقوله: طب جدید آلمانی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
اصفهان

ناشر

:
مطبعه شرکت امامی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

4C1A2F66-265D-47F4-B3AE-F10D0FB7CBCB (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان روي جلد: بدايع الحکم: طب جديد آلماني
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
مجموعه قوانین بهداشتی، درمانی، مواد غذایی و آرایشی به انضمام آراء وحدت رویه و آراء و نظریات حقوقی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
چوک آشتیان

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۷

اندازه

:
وزيري (قطع)
نمود / نمونه‌های شی / اثر
کشاورزی درجهان به سوی ۲۰۳۰- ۲۰۱۵
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
وزارت جهادکشاورزی، معاونت برنامه ریزی و اقتصادی، موسسه پژوهشهای برنامه ریزی و اقتصاد کشاورزی، مدیریت امورپردازش و تنظیم یافته های تحقیقاتی

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۲

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۲

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان اصلي: <2002 ,world agriculture: towards 2015/2030: summary report>
اين کتاب خلاصه‌اي از نتايج آخرين بررسي هاي سازمان جهاني خوابار و کشاورزي (فائو) درمورد آينده غذا، تغذيه و کشاورزي که توسط پل هريسون تهيه شده است
کتابنامه: ص. ۲۲۹ - ‎۲۳۰
نمود / نمونه‌های شی / اثر
غذاهای آرام بخش، میوه های شفابخش
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

ناشر

:
عصر رهایی

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۰

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۹۰

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. ‎۲۰۳؛ همچنين به صورت زيرنويس
چاپ پنجم
نمود / نمونه‌های شی / اثر
غذا و تغذیه در آموزه های دینی و یافته های علمی: چه غذایی بخوریم؟ چه مقدار بخوریم؟ چه زمانی بخوریم؟ چگونه بخوریم؟
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

ناشر

:
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نمایندگی ولی فقیه، پژوهشکده تحقیقات اسلامی، انتشارات زمزم هدایت

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۸

اندازه

:
وزيري (قطع)
نمود / نمونه‌های شی / اثر
سخنرانیها و مقالات ارائه شده در کنگره ملی نگهداری مواد غذایی دانشکده فنی - دانشگاه تهران ۲۵ - ۲۷ مهرماه ۱۳۶۶
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
دانشگاه تهران

تاریخ انتشار

:
۱۳۶۷

اندازه

:
رحلي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۶۷

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

فارسي - انگليسي
کتابنامه
<اهدا کننده: کتابخانه مرکزي دانشگاه تهران>

نام جایگزین:

فرهنگ خوراکيها

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
زبان خوراکیها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
-۱۳۶۷

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-۱۳۶۷

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان جلد دوم: زبان خوارکيها، يا، فرهنگ خوراکيها
ج.‎۱( چاپ يازدهم)؛ ج.‎۲ ( چاپ دهم)؛ ج.‎۳. (چاپ دوم: ‎۱۳۶۱)