Islamic-Iranian Manuscript
مصابیح الانوار فی حل مشکلات الاخبار
نام موجودیت:
نمود
نوع موجودیت:
نسخه خطی اسلامی-ایرانی
ساختار محتوا:
الحمد لله الذي عجزت عن ادراک ذاته العقول و الافهام في درک کنه صفاته لطايف الاوهام و تاهت في بيداء معرفته عقول الانام و اعييت عن تعبير لفظ يليق بحلاله فصحاء الاعلام ... (آغاز‏)
قد و رد تفسير هذا الحديث عنه عليه السلام و انه قال له ابن عباس يا مولاي کلمتني بهذا الکلام مرارا و لا اعرف معناه فقال له عليه السلام عين عتيق و عين عمر و عين عثمان و عين معاويه و عايشه و عين عبدالرحمن بن عوف و عين عمر بن العاص و عين عبدالرحمن بن ملجم و عين عمر بن سعد قاتل الحسين عليه السلام (انجام)
خط:
نسخ (نوع خط متن‏)
صفحه‌بندی:
‎۳۲۸برگ؛ ‎۲۳ (تعداد سطرهای متن)
مواد سازنده:
تیماج مشکی ترنج و سر مجدول ضربی (نوع جلد)
توصیف:
< کتابي است در دو جلد شامل ‎۳۶۲ حديث از احاديث مشکله> که< فقها و محدثين و دانشمندان در فهم و حل آن خوض و غور> نموده و هر يک به اندازه فهم خود ابراز عقيده کرده اند . مولف با تحقيقات وافي و کافي به< بيان اقوال و احتمالات علما در مفاهيم احاديث> پرداخته و سپس با بررسي و تحقيق کامل به شرح و تفسير آنها مي پردازد. (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
< الذريعه >: ج.‎۲۱. ص.‎۸۵ > ، عربي صفحه ‎۵۰ (يادداشتهاي نسخه‏)
<نسخه هاي خطي آستان قدس>: ج.‎۱۴. ص.‎۵۰۶ (يادداشتهاي نسخه‏)
جلد اول و دوم را دارد. (يادداشتهاي نسخه‏)
عناوين و خطوط شنگرف ، تصحيح شده . (يادداشتهاي نسخه‏)
شناسگر:
EF0538A9-D2C7-4BAC-B971-8AC54E38F37E (Guide)