Islamic-Iranian Manuscript
تحفه رضویه
نام موجودیت:
نمود
نوع موجودیت:
نسخه خطی اسلامی-ایرانی
ساختار محتوا:
الحمد لله الذي جعل الدعاء في الصحيفة الکاملة... در هنگامي که از عتبه بوسي درگاه جهان پناه ولي نعمت حقيقي و مرشد تحقيقي مهجور ومحروم بوده... بدان که اختلاف نموده‌اند متأخرين از علماي مادر آنکه راوي اين صحيفه کامله به اين نسخه مشهوره... . (آغاز‏)
چنانچه آدم تعظيم کرد جميع واجبات تو را و رعايت حرمت آن واجبات نموده همه را به عمل آورد و راهنموني کردما را به راهي که باعث خوشنودي ورضاء تو در آن بوده باشد اي رحيم تر و مهربانتر از هر کس که صاحب رحم ومهرباني باشد . (انجام)
نام (عنوان) گوناگون:
شرح صحيفه سجاديه
خط:
نستعلیق (نوع خط متن‏)
صفحه‌بندی:
‎۱۴۷برگ؛ ‎۱۷ (تعداد سطرهای متن)
مواد سازنده:
تیماج زرشکی (نوع جلد)
تیماج مشکی (نوع جلد)
توصیف:
مؤلف شرح مفصلي به زبان عربي بر <صحيفه کامله سجاديه> نگاشته سپس مطالبي را از آن برگزيده و به فارسي نوشت او از شاگردان <شيخ بهائي> است دو نسخه را اساس قرار داده که يکي از آنها متعلق به <ابن ادريس> وديگر به خط <شيخ کفعمي> بوده است و در پايان اين شرح <دعاي صلوات بر آدم> عليه السلام و دو دعاي ديگر که در نسخه <صحيفه سجاديه کفعمي> بوده آورده و <صلوات بر آدم> را شرح نموده است. (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
<الذريعة>:ج. ‎۳.ص.‎۳۴۵ (يادداشتهاي نسخه‏)
<الذريعة>:ج.‎۱۳.ص.‎۳۵۵ (يادداشتهاي نسخه‏)
<آستان قدس>:ج. ‎۱۵.ص. ‎۱۳۸ (يادداشتهاي نسخه‏)
عناوين و خطوط شنگرف (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر