فیلترها

کل نتایج:

37 مورد

پخت و پز
نقاط دسترسی مستند:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی برای کلاسهای چهارم - پنجم و ششم خانه داری
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
وزارت آموزش و پرورش،اداره کل نگارش

تاریخ انتشار

:
1346

اندازه

:
وزیری (قطع)
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دیوان حکیم سوری
محتوا دیجیتال
چاپ سنگی

محل تولید محتوا (نشر)

:
بمبئی

ناشر

:
مصطفائی (چاپخانه)

تاریخ چاپ / تولید

:
۱۳۱۱ (سال چاپ)

شناسگر

:
۴۲۱۳ (شماره بیاض)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ چاپ / تولید:

۱۳۱۱ (سال چاپ)
هجری قمری (نوع تاریخ چاپ)

شناسگر:

۴۲۱۳ (شماره بیاض)
6E707754-DD73-4F02-BBF9-4865F3B89D17 (Guide)

اندازه:

رقعی (قطع)

خط:

نستعلیق (متن)

قالب:

الکترونیکی

نام (عنوان) گوناگون:

سوري‌نامه
ديوان سوري
ديوان تفرشي
ديوان دانش
کتاب السور
السور

توصیف:

بياض: <کتابخانه مسجد اعظم> (يادداشتهاي نسخه‏)
سال چاپ ندارد و به نظر ‎1311 درج شده در نسخه همان سال تأليف است. (يادداشتهاي نسخه‏)
دیوان حکیم سوری
چاپ سنگی

محل تولید محتوا (نشر)

:
بمبئی

ناشر

:
مصطفائی (چاپخانه)

تاریخ چاپ / تولید

:
۱۳۱۱ (سال چاپ)

شناسگر

:
۴۲۱۳ (شماره بیاض)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ چاپ / تولید:

۱۳۱۱ (سال چاپ)
هجری قمری (نوع تاریخ چاپ)

شناسگر:

۴۲۱۳ (شماره بیاض)
6E707754-DD73-4F02-BBF9-4865F3B89D17 (Guide)

اندازه:

رقعی (قطع)

خط:

نستعلیق (متن)

قالب:

چاپی

نام (عنوان) گوناگون:

سوري‌نامه
ديوان سوري
ديوان تفرشي
ديوان دانش
کتاب السور
السور

توصیف:

بياض: <کتابخانه مسجد اعظم> (يادداشتهاي نسخه‏)
سال چاپ ندارد و به نظر ‎1311 درج شده در نسخه همان سال تأليف است. (يادداشتهاي نسخه‏)
نمود / نمونه‌های شی / اثر
کنسرو خانگی: طرز تهیه سبزیها و میوه های اسیددار در ظروف مخصوص شیشه ای
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
قسمت صنایع خشکبار و کنسرو؛ چاپخانه سازمان برنامه

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۹

شناسگر

:
92A299FC-8FAC-4353-B2FA-75FF4A75CEDF (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۹

شناسگر:

92A299FC-8FAC-4353-B2FA-75FF4A75CEDF (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

چاپ دوم
<واقف: محمد رمضاني>
کنسرو خانگی: طرز تهیه سبزیها و میوه های اسیددار در ظروف مخصوص شیشه ای
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
قسمت صنایع خشکبار و کنسرو؛ چاپخانه سازمان برنامه

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۹

شناسگر

:
92A299FC-8FAC-4353-B2FA-75FF4A75CEDF (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۹

شناسگر:

92A299FC-8FAC-4353-B2FA-75FF4A75CEDF (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

چاپ دوم
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
راهنمای فارسی بوردا
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[ایران

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[؟‎۱۳۴۴

شناسگر

:
82C6283D-4C37-4672-A724-D2C3B2A9C90C (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[؟‎۱۳۴۴

شناسگر:

82C6283D-4C37-4672-A724-D2C3B2A9C90C (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

به ضميمه يک برگ الگوي تاشده که ظاهرا مرتبط با مطالب کتاب است
اثر حاضر ترجمه هفتمين شماره ماهنامه آلماني بوردا است که در ژويه ‎۱۹۶۵ منتشر شده است
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

راهنماي الگوهاي بوردا؛ ‎۷
راهنمای فارسی بوردا
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[ایران

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[؟‎۱۳۴۴

شناسگر

:
82C6283D-4C37-4672-A724-D2C3B2A9C90C (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[؟‎۱۳۴۴

شناسگر:

82C6283D-4C37-4672-A724-D2C3B2A9C90C (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

به ضميمه يک برگ الگوي تاشده که ظاهرا مرتبط با مطالب کتاب است
اثر حاضر ترجمه هفتمين شماره ماهنامه آلماني بوردا است که در ژويه ‎۱۹۶۵ منتشر شده است
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

راهنماي الگوهاي بوردا؛ ‎۷

شکل اثر (ژانر):

اجتماعی

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دستور طباخی اروپایی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه سقراط

تاریخ انتشار

:
-[۱۳]

شناسگر

:
5032A765-31B0-411B-B05B-91265C779D8C (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-[۱۳]

شناسگر:

5032A765-31B0-411B-B05B-91265C779D8C (Guide)

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

مشخصات از روي جلد
فهرستنويسي براساس جلد دوم
اثر حاضر در قالب جزواتي تاليف شده است که هر جزوه شامل يک مقدمه در آداب مهماني و ترتيب غذاهاي خوب با يک برنامه کامل غذا براي شش نفر و بخش اندرز براي بانوان خانه‌دار مي‌باشد
بیشتر
<واقف: محمد رمضاني>
دستور طباخی اروپایی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه سقراط

تاریخ انتشار

:
-[۱۳]

شناسگر

:
5032A765-31B0-411B-B05B-91265C779D8C (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-[۱۳]

شناسگر:

5032A765-31B0-411B-B05B-91265C779D8C (Guide)

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

مشخصات از روي جلد
فهرستنويسي براساس جلد دوم
اثر حاضر در قالب جزواتي تاليف شده است که هر جزوه شامل يک مقدمه در آداب مهماني و ترتيب غذاهاي خوب با يک برنامه کامل غذا براي شش نفر و بخش اندرز براي بانوان خانه‌دار مي‌باشد
بیشتر
<واقف: محمد رمضاني>

شکل اثر (ژانر):

اجتماعی

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دستور شیرینی پزی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
چاپ شرق

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

شناسگر

:
0BACDE05-94FE-42D6-9B19-9DBBDFA93DD2 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

شناسگر:

0BACDE05-94FE-42D6-9B19-9DBBDFA93DD2 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
دستور شیرینی پزی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
چاپ شرق

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

شناسگر

:
0BACDE05-94FE-42D6-9B19-9DBBDFA93DD2 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

شناسگر:

0BACDE05-94FE-42D6-9B19-9DBBDFA93DD2 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>

شکل اثر (ژانر):

اجتماعی

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی. شیرینی پزی و دسر
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
چاپ مصور

تاریخ انتشار

:
[۱۳

شناسگر

:
A5A7976C-E11D-4683-8C19-28D58B19C00A (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳

شناسگر:

A5A7976C-E11D-4683-8C19-28D58B19C00A (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

اثر حاضر فاقد جلد است و داراي دو قسمت است که عنوان قسمت اول براي آن ساخته شده است و نام پديدآور از قسمت دوم کتاب گرفته شده است
آشپزی. شیرینی پزی و دسر
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
چاپ مصور

تاریخ انتشار

:
[۱۳

شناسگر

:
A5A7976C-E11D-4683-8C19-28D58B19C00A (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳

شناسگر:

A5A7976C-E11D-4683-8C19-28D58B19C00A (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

اثر حاضر فاقد جلد است و داراي دو قسمت است که عنوان قسمت اول براي آن ساخته شده است و نام پديدآور از قسمت دوم کتاب گرفته شده است

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

طاتليجي باشي: آلاتورقه و آلا فرانغه طاتليلريله تورک شکر جيلکندن

زبان اثر:

ترکی

درباره (موضوع):

نمود / نمونه‌های شی / اثر
یکی اصول یمک کتابی: هر کسک آکلایه بیله جکی طرزده یازلمش آلاتورقه و آلا فرانغه ...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
استانبول

ناشر

:
صداقت کتابخانه سی

تاریخ انتشار

:
۱۳۰۶ = .‎ق‎۱۹۲۷

شناسگر

:
393A46EB-F4A4-4FE0-8D79-358C724CBBE1 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۰۶ = .‎ق‎۱۹۲۷

شناسگر:

393A46EB-F4A4-4FE0-8D79-358C724CBBE1 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

کتاب طاتليجي باشي و توسط يکي شرق کتابخانه سي در سال ‎۱۳۴۲ق. = ‎۱۳۰۲ منتشر شده است
ترکي
<واقف: محمد رمضاني>
یکی اصول یمک کتابی: هر کسک آکلایه بیله جکی طرزده یازلمش آلاتورقه و آلا فرانغه ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
استانبول

ناشر

:
صداقت کتابخانه سی

تاریخ انتشار

:
۱۳۰۶ = .‎ق‎۱۹۲۷

شناسگر

:
393A46EB-F4A4-4FE0-8D79-358C724CBBE1 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۰۶ = .‎ق‎۱۹۲۷

شناسگر:

393A46EB-F4A4-4FE0-8D79-358C724CBBE1 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

کتاب طاتليجي باشي و توسط يکي شرق کتابخانه سي در سال ‎۱۳۴۲ق. = ‎۱۳۰۲ منتشر شده است
ترکي
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طبخ ایرانی و فرنگی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

شناسگر

:
5DE5778C-AED1-40B3-875B-E9464E01BB91 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

شناسگر:

5DE5778C-AED1-40B3-875B-E9464E01BB91 (Guide)

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

از ابتدا افتادگي دارد و فاقد ‎۱۴ صفحه ابتدايي کتاب است.
پشت جلد: رساله مختصري است از طبخ ايراني و فرنگي
چاپ دوم
<چاپ سربي>
طبخ ایرانی و فرنگی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

شناسگر

:
5DE5778C-AED1-40B3-875B-E9464E01BB91 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[ ۱۲۸۳= .‎ق ‎۱۳۲۳

شناسگر:

5DE5778C-AED1-40B3-875B-E9464E01BB91 (Guide)

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

از ابتدا افتادگي دارد و فاقد ‎۱۴ صفحه ابتدايي کتاب است.
پشت جلد: رساله مختصري است از طبخ ايراني و فرنگي
چاپ دوم
<چاپ سربي>

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

طباخي جديد (ايراني و فرنگي): مشتمل بر اقسام اغذيه ايراني و فرنگي و انواع ترشي و مربا و ...

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی جدید مظفری: مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و انواع ترشی و مربا و شیرینی ...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۲

شناسگر

:
EAB2932E-1356-4574-B5D6-0EA7682F162B (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۲

شناسگر:

EAB2932E-1356-4574-B5D6-0EA7682F162B (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
طباخی جدید مظفری: مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و انواع ترشی و مربا و شیرینی ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۲

شناسگر

:
EAB2932E-1356-4574-B5D6-0EA7682F162B (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۲

شناسگر:

EAB2932E-1356-4574-B5D6-0EA7682F162B (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>