فیلترها

کل نتایج:

15 مورد

ویتامین ها
نمود / نمونه‌های شی / اثر
مواد غذائی از نظر ویتامین [پایان نامه]
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران، دانشکده پزشکی و داروسازی و دندان پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۲۹

شناسگر

:
E90A65F2-6D93-493B-BB09-A4CAB58F6D59 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۲۹

شناسگر:

E90A65F2-6D93-493B-BB09-A4CAB58F6D59 (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
کتابنامه:ص.[‎۳۰]
چاپ از: چاپخانه طلاکوب تهران
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۴۰۹

شکل اثر (ژانر):

پزشکی

نام جایگزین:

ويتامينها

زبان اثر:

فارسی
عربی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
فیتامینات: ویتامینها
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[مسکو

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[۱۳

شناسگر

:
599E373A-5BE5-4C63-BF3E-9077EE27727E (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳

شناسگر:

599E373A-5BE5-4C63-BF3E-9077EE27727E (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

فارسي - عربي
<واقف: محمد رمضاني>
فیتامینات: ویتامینها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[مسکو

ناشر

:
بی نا

تاریخ انتشار

:
[۱۳

شناسگر

:
599E373A-5BE5-4C63-BF3E-9077EE27727E (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳

شناسگر:

599E373A-5BE5-4C63-BF3E-9077EE27727E (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

فارسي - عربي
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
ویتامین ها و اثرات آن در بیماریهای دهان و دندان [پایان نامه]
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران، دانشکده پزشکی، داروسازی و دندان پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۲۸

شناسگر

:
598DF284-ACC9-4E15-961F-CDF15474AE3A (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۲۸

شناسگر:

598DF284-ACC9-4E15-961F-CDF15474AE3A (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
چاپ از: چاپخانه طلاکوب تهران
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۲۴۵
ویتامین ها و اثرات آن در بیماریهای دهان و دندان [پایان نامه]
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران، دانشکده پزشکی، داروسازی و دندان پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۲۸

شناسگر

:
598DF284-ACC9-4E15-961F-CDF15474AE3A (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۲۸

شناسگر:

598DF284-ACC9-4E15-961F-CDF15474AE3A (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
چاپ از: چاپخانه طلاکوب تهران
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۲۴۵
نمود / نمونه‌های شی / اثر
ویتامینها
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
وزارت بهداری، اداره تبلیغات و انتشارات و تعالیم بهداشتی؛ چاپخانه مظاهری

تاریخ انتشار

:
[۱۳۲۶]

شناسگر

:
AE567CB2-A6FC-4EBE-9BAB-D1598BB0CF63 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳۲۶]

شناسگر:

AE567CB2-A6FC-4EBE-9BAB-D1598BB0CF63 (Guide)

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

کلاس بهداشت همگاني؛ رساله بيست و هفتم
ویتامینها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
وزارت بهداری، اداره تبلیغات و انتشارات و تعالیم بهداشتی؛ چاپخانه مظاهری

تاریخ انتشار

:
[۱۳۲۶]

شناسگر

:
AE567CB2-A6FC-4EBE-9BAB-D1598BB0CF63 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳۲۶]

شناسگر:

AE567CB2-A6FC-4EBE-9BAB-D1598BB0CF63 (Guide)

اندازه:

جيبي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

کلاس بهداشت همگاني؛ رساله بيست و هفتم
نمود / نمونه‌های شی / اثر
ویتامین ب۱۲[پایان نامه]
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران. دانشکده دامپزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۲

شناسگر

:
09551C99-6437-4CB9-81F2-61BAB1170A1E (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۲

شناسگر:

09551C99-6437-4CB9-81F2-61BAB1170A1E (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
کتابنامه:ب[‎۶۰]
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۲۶۴
نمود / نمونه‌های شی / اثر
بررسی تاثیر ویتامین p.p [پی.پی] و مشتقات آن در فشار خون و اختلالات ناشی از آن [پایان نامه]
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران، دانشکده پزشکی و داروسازی و دندان پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۱

شناسگر

:
27176E73-1CCB-422D-9D7A-34E8E6CC3B81 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۱

شناسگر:

27176E73-1CCB-422D-9D7A-34E8E6CC3B81 (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
کتابنامه:ص.[‎۳۷]
چاپ از: چاپخانه نقش جهان
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۱۴۱۹
بررسی تاثیر ویتامین p.p [پی.پی] و مشتقات آن در فشار خون و اختلالات ناشی از آن [پایان نامه]
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران، دانشکده پزشکی و داروسازی و دندان پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۱

شناسگر

:
27176E73-1CCB-422D-9D7A-34E8E6CC3B81 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۱

شناسگر:

27176E73-1CCB-422D-9D7A-34E8E6CC3B81 (Guide)

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
کتابنامه:ص.[‎۳۷]
چاپ از: چاپخانه نقش جهان
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۱۴۱۹

شکل اثر (ژانر):

پزشکی

نام جایگزین:

محافظت بافت پارانشيم کبدي، بهبود کار کبد

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
درمان فیزیولوژیکی استحفاظی کبد: محافظت بافت پارانشیم کبدی، بهبود کار کبد
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[سویس؟

ناشر

:
شرکت سهامی ف. هوفمان - لا و شرکا

تاریخ انتشار

:
[۱۳

شناسگر

:
35507653-8A4F-40E4-998B-394E8CD702C4 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳

شناسگر:

35507653-8A4F-40E4-998B-394E8CD702C4 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

مشخصات از روي جلد
<واقف: محمد رمضاني>
درمان فیزیولوژیکی استحفاظی کبد: محافظت بافت پارانشیم کبدی، بهبود کار کبد
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[سویس؟

ناشر

:
شرکت سهامی ف. هوفمان - لا و شرکا

تاریخ انتشار

:
[۱۳

شناسگر

:
35507653-8A4F-40E4-998B-394E8CD702C4 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳

شناسگر:

35507653-8A4F-40E4-998B-394E8CD702C4 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

مشخصات از روي جلد
<واقف: محمد رمضاني>

شکل اثر (ژانر):

پزشکی

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

اصول تغذيه، و ويتامينها و آويتاميتوزها فوايد ورزش

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
اصول تغذیه، غذا و مواد غذائی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
انجمن روابط فرهنگی ایران با اتحاد جماهیر شوروی، بخش پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۲۶ = .‎م‎۱۹۴۷

شناسگر

:
6184F14E-5ED6-4848-A698-4A5E64501315 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۲۶ = .‎م‎۱۹۴۷

شناسگر:

6184F14E-5ED6-4848-A698-4A5E64501315 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

عنوان روي جلد: اصول تغذيه، و ويتامينها و آويتاميتوزها فوايد ورزش
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>
اصول تغذیه، غذا و مواد غذائی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
انجمن روابط فرهنگی ایران با اتحاد جماهیر شوروی، بخش پزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۲۶ = .‎م‎۱۹۴۷

شناسگر

:
6184F14E-5ED6-4848-A698-4A5E64501315 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۲۶ = .‎م‎۱۹۴۷

شناسگر:

6184F14E-5ED6-4848-A698-4A5E64501315 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان روي جلد: اصول تغذيه، و ويتامينها و آويتاميتوزها فوايد ورزش
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
اثر درمانی ویتامینها در بیماریهای قلب و عروق [پایان نامه]
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران. دانشکده دامپزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۴

شناسگر

:
D3D93188-40BB-4E4A-A325-DB6EAA240676 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۴

شناسگر:

D3D93188-40BB-4E4A-A325-DB6EAA240676 (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
کتابنامه:ب.[‎۵۴]
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۲۶۸
اثر درمانی ویتامینها در بیماریهای قلب و عروق [پایان نامه]
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دانشگاه تهران. دانشکده دامپزشکی

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۴

شناسگر

:
D3D93188-40BB-4E4A-A325-DB6EAA240676 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۴

شناسگر:

D3D93188-40BB-4E4A-A325-DB6EAA240676 (Guide)

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<مقطع: دکترا>
کتابنامه:ب.[‎۵۴]
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

شماره پايان نامه
۲۶۸
نمود / نمونه‌های شی / اثر
معجزه داروهای آفرینش ویتامین ها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

ناشر

:
دارالولایه للثقافه و الاعلام

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۶

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۶

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. [۳۹۷] - ‎۴۰۰

جایگاه (فروست):

مجموعه کتاب‌هاي راهنماي علم تغذيه براي همه
۴