فیلترها

کل نتایج:

4 مورد

نقاط دسترسی غیر مرجح:
نام (مستندات):

شهاب

نام کوچک:

فروغ

نمود / نمونه‌های شی / اثر
فحشاء و واسطه گی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[ایران

ناشر

:
سازمان نشر فرهنگ انسانی؛ چاپ جواهری

تاریخ انتشار

:
-[۱۳

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-[۱۳

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

HQ‎ ۱۱۱‎ /م‎۲‎ف‎۳ (رده بندی دیویی)
74E820FA-9E9D-4E69-8234-656D83341A72 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

فهرستنويسي بر اساس جلد پنجم
اثر حاضر تنها شامل فصل پنجم اين کتاب و فاقد شماره مجلد است؛ بنابراين، شماره فصل به عنوان جلد در نظر گرفته شد. مشخصات کتابشناختي با مطابقت با آثار ديگر به دست آمد
بیشتر
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

سازمان نشر فرهنگ انساني؛ نشريه شماره ‎۹
فحشاء و واسطه گی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[ایران

ناشر

:
سازمان نشر فرهنگ انسانی؛ چاپ جواهری

تاریخ انتشار

:
-[۱۳

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-[۱۳

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

HQ‎ ۱۱۱‎ /م‎۲‎ف‎۳ (رده بندی دیویی)
74E820FA-9E9D-4E69-8234-656D83341A72 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

فهرستنويسي بر اساس جلد پنجم
اثر حاضر تنها شامل فصل پنجم اين کتاب و فاقد شماره مجلد است؛ بنابراين، شماره فصل به عنوان جلد در نظر گرفته شد. مشخصات کتابشناختي با مطابقت با آثار ديگر به دست آمد
بیشتر
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

سازمان نشر فرهنگ انساني؛ نشريه شماره ‎۹

شکل اثر (ژانر):

اجتماعی

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
دستور طباخی اروپایی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه سقراط

تاریخ انتشار

:
-[۱۳]

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-[۱۳]

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

5032A765-31B0-411B-B05B-91265C779D8C (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

مشخصات از روي جلد
فهرستنويسي براساس جلد دوم
اثر حاضر در قالب جزواتي تاليف شده است که هر جزوه شامل يک مقدمه در آداب مهماني و ترتيب غذاهاي خوب با يک برنامه کامل غذا براي شش نفر و بخش اندرز براي بانوان خانه‌دار مي‌باشد
بیشتر
<واقف: محمد رمضاني>
دستور طباخی اروپایی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه سقراط

تاریخ انتشار

:
-[۱۳]

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

-[۱۳]

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

5032A765-31B0-411B-B05B-91265C779D8C (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

مشخصات از روي جلد
فهرستنويسي براساس جلد دوم
اثر حاضر در قالب جزواتي تاليف شده است که هر جزوه شامل يک مقدمه در آداب مهماني و ترتيب غذاهاي خوب با يک برنامه کامل غذا براي شش نفر و بخش اندرز براي بانوان خانه‌دار مي‌باشد
بیشتر
<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
فحشاء و واسطه گی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[بی جا]

ناشر

:
سازمان نشر فرهنگ انسانی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳]

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

چاپ دوم

جایگاه (فروست):

از سري کتابهاي چه مي دانم

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
پخت و پز
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
پخت و پز
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

اندازه:

رقعي (قطع)

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>