فیلترها

کل نتایج:

6 مورد

نقاط دسترسی مستند:
نام (مستندات):

زیات

نام کوچک:

حسین بن بسطام

طب الائمه
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

842AE5F8-35DB-4FB3-9B5F-98311668110A (Guide)

توصیف:

در انتهاي اين مجموعه مطلبي مفصل در پنج صفحه در معرفي اين کتاب و دو کتاب ضميم آن در پنج صفحه ذکر است و در پايان آن مطلبي بدين شرح آمده: "تصدي لطبع هذه النسخة الشريفة المشتملة علي ثلثه کتب امتثالا لامر سيدنا الاعظم و مولينا المعظم، زعيم الملة و الدين، رئيس الاسلام و المسلمين آية الل ه في الارضين الحاج آقا حسين الطباطبايي البروجردي صدام الل ه اطلاله الموفق للسعادة الدينية و الدنيوية الساعي في نشر آثار النبوية الحاج محم د حسين الکوشانپور صايدالل ه و وفقه و ايانا و سائر اخواننا محم د و آله الطاهرين" است (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر گرچه در < فهرست به اشتباه اين اثر> را تنها به حسين بن بسطام نسبت داده اند اما منسوب به عبدالله بن بسطام و اخيه حسين بن بسطام نيز ميباشد (يادداشتهاي نسخه‏) عناوين و نشانيها شنگرف و در حواشي مشکي (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
طب الائمه
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

B197AB6D-FACD-4AC2-A31E-1A524CEE7C90 (Guide)

توصیف:

<مجموعه فوائد طبي ، منافع و مضار در رابطه با بدن و طعامها و تعويذات که از طريق ائمه معصومين روايت شده و در يک دفتر گردآوري شده و بفارسي نيز ترجمه شده است> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>: ج.‎۱۵. ص.‎۱۳۹ _ج.‎۴. ص.‎۱۱۴ (يادداشتهاي نسخه‏) <مرعشي>:ج.‎۷. ص‎۳۲۱ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
طب الائمه
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

9DB27877-CF40-4C86-94D0-373AB213CF40 (Guide)

توصیف:

<احاديثي است مربوط به منافع خوراکيها و آشاميدنيها و ضرر آنها و بعضي از دعاها و حرزها براي دفع امراض، اين احاديث همراه با اسانيد است که حسين با برادرش ابي عبدالله عتاب بن بسطام در فراهم آوردن آنها شرکت کرده است> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>: ج.‎۱۵. ص.‎۱۳۹ (يادداشتهاي نسخه‏) <مرعشي>: ج.‎۷. ص.‎۳۲۱ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
طب الائمه
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

B70C9265-4E0D-45BE-A64A-D8BC633E8384 (Guide)

توصیف:

<احاديثي است مربوط به منافع خوراکي ها و آشاميدنيها و ضرر آنها و بعضي از دعاها و حرزها براي دفع امراض، اين احاديث با ذکر اسانيد است و مولف با برادرش ابو عبداله عتاب بن بطام> در فراهم کردن آنها شرکت کرده است (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>:ج.‎۱۵.ص.‎۱۳۹ (يادداشتهاي نسخه‏) <مرعشي>:ج.‎۷.ص.‎۳۲۱ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر