فیلترها

کل نتایج:

8 مورد

آشپزی
نقاط دسترسی غیر مرجح:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
جامع الصنایع (آشپزی نامه از عصر قاجار)
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
مرکز پژوهشی میراث مکتوب

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۹

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۹

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

نمايه

جایگاه (فروست):

مرکز پژوهشي ميراث مکتوب؛ ‎۱۹۷)( رسائل؛ ‎۱۰. علوم و فنون
۳

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
پخت و پز
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

شناسگر

:
2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
پخت و پز
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۶

شناسگر

:
2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۶

شناسگر:

2716366F-36E4-4581-9366-F684298E18EB (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
برنامه غذائی در سفر: سفر به نقاط مختلف جهان و ایران ...، بانضمام برنامه غذائی مسافران خانه خدا و عتبات عالیات
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۴۱

شناسگر

:
D942E4A5-5B31-49F3-A3D0-BA9002C0E681 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۴۱

شناسگر:

D942E4A5-5B31-49F3-A3D0-BA9002C0E681 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
برنامه غذائی در سفر: سفر به نقاط مختلف جهان و ایران ...، بانضمام برنامه غذائی مسافران خانه خدا و عتبات عالیات
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
۱۳۴۱

شناسگر

:
D942E4A5-5B31-49F3-A3D0-BA9002C0E681 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۴۱

شناسگر:

D942E4A5-5B31-49F3-A3D0-BA9002C0E681 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آئین آشپزی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
[۱۳ ]

شناسگر

:
31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳ ]

شناسگر:

31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
آئین آشپزی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
[تهران]

ناشر

:
امیرکبیر

تاریخ انتشار

:
[۱۳ ]

شناسگر

:
31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

[۱۳ ]

شناسگر:

31361D3A-DA3C-4783-8348-6897DC775CB5 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی مدرن: شامل انواع خوراک های ایرانی و فرنگی بانضمام انواع مرباها، ترشی ها، سالادها، شیرینی ها
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
شبنم

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

اندازه

:
وزيري (قطع)
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی جدید و غذادرمانی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
سروش (انتشارات صدا و سیما)

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۷

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۷

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

پشت جلد به‌انگليسي: Modern Cooking for good health
چاپ چهارم

پدیدآورنده:

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی بدون گوشت
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
زمینه

تاریخ انتشار

:
۱۳۶۱

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۶۱

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. [‎۱۱]

جایگاه (فروست):

مجموعه تغذيه
۲
نمود / نمونه‌های شی / اثر
آشپزی با مایکروفر: تکنیکها و آموزش گام به گام: تمام دستورات این کتاب ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
سروش (انتشارات صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران)

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۸

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۸

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان رو ي جلد: آشپزي با مايکرو فر
بالاي عنوان: بهترين غذاهايي که مي‌توان با مايکروفر درست کرد
عنوان عطف: آشپزي با مايکروفر: تکنيکها و آموزش گام به گام
پشت جلد به‌انگليسي: Mehri Razi. Cooking with microwave
کتابنامه: ص. [‎۴۶۰]
چاپ سوم