فیلترها

کل نتایج:

1 مورد

آرد
نمود / نمونه‌های شی / اثر
روشهای آزمایش آرد
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
انسیتیو خواربار و تغذیه ایران، بخش آزمایشگاه علوم مواد غذائی

تاریخ انتشار

:
۱۳۵۱

اندازه

:
رحلي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۵۱

اندازه:

رحلي (قطع)

شناسگر:

2FA3A1BB-0B02-4C1D-914E-ED33E2922CCD (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

کتابنامه: گ. ‎۴۹
<اهداکننده: کتابخانه دانشگاه مفيد>

جایگاه (فروست):

انسيتيو خواربار و تغذيه ايران
۹۷‎نشريه شماره