نشست بررسی نقش فرهنگی و هنری و ظرفیت‌های کتابخانه‌ای خوانسار

روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵، نشست تخصصی با موضوع بررسی ظرفیت‌های فرهنگ و هنر و توسعه همکاری‌های کتابخانه‌ای خوانسار در کتابخانه مسجد اعظم برگزار شد.
نشست بررسی نقش فرهنگی و هنری و ظرفیت‌های کتابخانه‌ای خوانسار تصویر برای اخبار

در این جلسه، ضمن بررسی ابعاد تاریخی و میراث مکتوب خوانسار، بر اهمیت صیانت از نسخ و توسعه فعالیت‌های پژوهشی تأکید شد. در بخش ویژه‌ای از این نشست، دو مرکز مهم علمی و فرهنگی در خوانسار و برخی از منشورات نشر سایان معرفی و مورد توجه قرار گرفتند: کتابخانه حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر (عج) و کتابخانه آیت‌الله فاضل خوانساری به عنوان گنجینه‌ای از آثار و مواریث کهن اسلامی و ایرانی.

این نشست با حضور: حضرت آیت‌الله سید محمد ابن‌الرضا، آقای دکتر احسان رضایی دبیر نشر سایان، آقای حاج حسن رجبیان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود ابن‌الرضا و آقای اسماعیل راه‌نورد برگزار شد.