اهدای قرآنهای نفیس توسط حضرت آیتالله علوی بروجردی به کتابخانه مسجداعظم
مجموعهای قرآن منسوب به خط ائمه (علیهمالسلام) و متعلق به قرن نخست هجری، همراه با تحقیق و پژوهش دکتر طیار آلتی قولاچ، توسط آیتالله علوی بروجردی به کتابخانه اهدا شده است.

مجموعهای قرآن منسوب به خط ائمه (علیهمالسلام) و متعلق به قرن نخست هجری، همراه با تحقیق و پژوهش دکتر طیار آلتی قولاچ، توسط آیتالله علوی بروجردی به کتابخانه اهدا شده است. دکتر طیار آلتی قولاچ، نسخهشناس برجستهٔ ترکیهای و از صاحبنظران شناختهشده و معتبر در میان تمامی نسخهشناسان جهان، اعم از مسلمان و غیرمسلمان، به شمار میرود.
وی با دقتی کمنظیر، کلمهبهکلمه و حرفبهحرف این نسخ قرآنی را که هر یک متعلق به یکی از مخازن خطی کشورهای مختلف اسلامی است، مورد تحقیق قرار داده و در اثبات اصالت و حقیقت آنها کوشیده است. اثر حاضر به همراه کتاب نفیس صور الحرمین الشریفین در روز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ توسط حضرت آیتالله علوی بروجردی به کتابخانه مسجد اعظم اهدا شد.