فیلترها

کل نتایج:

26 مورد

نقاط دسترسی مستند:
نام (مستندات):

قزوینی

نام کوچک:

ابراهیم بن باقر

تاریخ تولد و وفات:

۱۲۱۴

۱۲۶۴ق.

نتایج الافکار
محتوا دیجیتال

شناسگر:

C30E0129-4018-41EA-BD16-4074391E45D4 (Guide)

توصیف:

به شماره [‎۳۰۴۸ مراجعه شود (يادداشتهاي نسخه‏) مجموعه ‎۳۲۶۹ (برگ۴۹- ‎۱۲۸ (يادداشتهاي نسخه‏) در اول نسخه ديباچه اي در توصيف و تمجيد مولف و کتابش بدست عبدالسميع بن محمد علي بن محمد بن سميع يزدي در زمان خود مولف نوشته شده است، فهرست عناوين رساله در سه برگ آمده است، تحشيه در هامش با امضاي "منه مد ظله " تصحيح در هامش صفحات، متن و هامش شنگرف، برخي حواشي با امضاي ديباچه "عبدالسميع يزدي" (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر
نتایج الافکار
محتوا دیجیتال

شناسگر:

07E93310-21B5-4DDC-9A99-3D4BD3BEE54D (Guide)

توصیف:

<رساله اي مفصل در مباني و قواعد اصول فقه که از کتاب اصلي اش "ضوابط الاصول" در ضمن ‎۱۵۰فصل تلخيص و برگزيده است، اين رساله در زمان زيارت مولف در سامراء در سال ‎۱۲۵۳ق بپايان رسيده است> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>: ج.‎۲۴. ص.‎۴۲ (يادداشتهاي نسخه‏) <مشار عربي>: ص.‎۹۴۴ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
وجیزه فی بیان حجیه الظن
محتوا دیجیتال

شناسگر:

695AA1AE-25F8-405F-9D95-72CA1FEF1DFE (Guide)

نوع تزئینات:

رکابه دار، برفراز برخي عبارات خط کشي شنگرف شده.

نام (عنوان) گوناگون:

رساله‌اي در بيان حجية الظن

توصیف:

جلد از صفحات کوچکتر است (آسيب‌های نسخه‏) در مقدمه و موخره اين رساله نامي از مولف نيامده است. اما طبق توضيح انجامه اين اثر بخشي يا خلاصه اي از کتاب معظم ديگر مولف است که مبحث حجيت الظن آن را تخليص و استخراج نموده است. از آنجا که رساله دوم اين مجموعه کتاب "نتايج الافکار" قزويني است و آن خلاصه کتاب "ضوابط الاصول" اوست و توسط همين کاتب کتابت شده، ميتوان اين گمان را داشت که اين رساله نيز خلاصه اي از ضوابط الاصول و حجيت الظن همان قزويني است. بدين منظور و حدس و گمان نام مولف در اين فهرست درج شده و براي متقن بودن آن نياز به بررسي هاي بيشتر دارد. از سويي ديگر، در معرفي سيد ابراهيم قزويني و آثار او " رساله‌اي در حجيت الظن" نسبت داده‌اند که نسخه‌اي از آن ظاهرا در دست نيست و اگر انتساب اين رساله به مولف صحيح باشد اين نسخه کمياب و منحصر بفرد خواهد بود که در زمان حيات مولف کتابت شده است. نام کاتب به قرينه رساله دوم انتخاب شده است. (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر توسط کاتب تصحيح شده و حاشيه نويسي مختصري با نشان "صح" دارد. (يادداشتهاي نسخه‏)
نتائج الافکار
محتوا دیجیتال

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

4498B5C4-35B4-4AB8-9C68-BF0EE1FA991B (Guide)

نوع تزئینات:

رکابه دار، عبارات "اصل- اصل" به شنگرف و برفراز برخي عبارات خط کشي شنگرف شده، جاي بسياري از عناوين نانوشته و سفيد مانده است

توصیف:

جلد از صفحات کوچکتر است (آسيب‌های نسخه‏) مولف کتابي به نام<ضوابط الاصول در اصول فقه> تاليف نموده بود ولي چون مفصل بود آن را تلخيص نموده و <نتائج الافکار> ناميد. اين کتاب در يک مقدمه و چند اصل و يک خاتمه با عناوين<اصل- اصل> تنظيم شده و آخر ماه رجب ‎۱۲۵۳به پايان رسيده است. در زمان حيات مولف و ظاهرا توسط يکي از شاگردان مولف کتابت شده است (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>: ج.‎۲۴ص.‎۴۲؛ <مرعشي>: ج.‎۵ص.‎۱۸۶ (يادداشتهاي نسخه‏)
نتایج الافکار
محتوا دیجیتال

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

C58E6F81-DD22-4384-875A-5C596F3B38F5 (Guide)

توصیف:

رساله اي متوسط در اختصار و تلخيص "ضوابط الاصول" اثر مولف که در يک مقدمه و چند اصل و يک خاتمه با عناوين "اصل- اصل" تنظيم و تاليف آن در ماه رجب ‎۱۲۵۳ق پايان يافته است (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>:ج.‎۲۴.ص.‎۴۲ (يادداشتهاي نسخه‏) <مرعشي>:ج.‎۵.ص.‎۱۸۶ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
ضوابط الاصول
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

7D757628-F4B2-4227-B0E8-DFD153EDB1DC (Guide)

توصیف:

<به شماره ‎۱۹ مراجعه شود> (يادداشتهاي نسخه‏) <خطوط شنگرف> (يادداشتهاي نسخه‏)
ضوابط الاصول
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

7D85A4EF-8CC6-4C89-82D1-0D82746E0815 (Guide)

توصیف:

<قواعد اصول فقه را با استدلال و تفصيل در رد و ايراد با عناوين "ضابطه- ضابطه" هنگام خواندن کتاب "معالم الاصول" نزد بعضي از اساتيد ، نگاشته و سپس از آن ، در اين کتاب ضمن يک مقدمه و چند فصل و يک خاتمه تنظيم کرده است> (يادداشتهاي نسخه‏) بیشتر <الذريعه>: ج.‎۱۵. ص.‎۱۱۹ (يادداشتهاي نسخه‏) <مرعشي>:ج. ‎۱۵. ص.‎۱۳۴ (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
دلائل الاحکام فی شرح شرائع الاسلام
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

8B7D5F0C-D653-4235-AC80-3AC4A62754C6 (Guide)

توصیف:

<شرحي استدلالي است با عناوين قوله ـ قوله بر کتاب <شرائع الاسلام> <محقق حلي>. (يادداشتهاي نسخه‏) <الذريعة>:ج. ‎8.ص.‎239 (يادداشتهاي نسخه‏) <مرعشي>:ج. ‎12.ص.‎340 (يادداشتهاي نسخه‏)
بیشتر
ضوابط الاصول
محتوا دیجیتال

شناسگر:

CCA446C2-1A71-4DDC-8459-06FB286C875A (Guide)

توصیف:

به شماره [‎۱۸] مراجعه شود. (يادداشتهاي نسخه‏) جلد دوم را دارد. (يادداشتهاي نسخه‏) خطوط وعناوين شنگرف. (يادداشتهاي نسخه‏)
ضوابط الاصول
محتوا دیجیتال

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

شناسگر:

D480B697-B8A9-45CD-9641-F07A3A3DCB36 (Guide)

توصیف:

به شماره (‎۱۸) مراجعه شود (يادداشتهاي نسخه‏) جلد دوم را دارد (يادداشتهاي نسخه‏) خطوط سياه وشنگرف، تصحيح شده (يادداشتهاي نسخه‏)