فیلترها

کل نتایج:

37 مورد

طباخی
نقاط دسترسی مستند:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی جدید (ایرانی و فرنگی): مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و دسر و انواع ترشی و سالاد و...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۵

شناسگر

:
42C6A54C-0272-4450-ABB9-9B555AE91690 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۵

شناسگر:

42C6A54C-0272-4450-ABB9-9B555AE91690 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

چاپ سوم
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

ه
طباخی جدید (ایرانی و فرنگی): مشتمل بر اقسام اغذیه ایرانی و فرنگی و دسر و انواع ترشی و سالاد و...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
کتابخانه مظفری

تاریخ انتشار

:
۱۳۱۵

شناسگر

:
42C6A54C-0272-4450-ABB9-9B555AE91690 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۱۵

شناسگر:

42C6A54C-0272-4450-ABB9-9B555AE91690 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

چاپ سوم
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

ه
نمود / نمونه‌های شی / اثر
... تذکره الخواتین و استاذ الطباخین
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
بیروت

ناشر

:
المطبعه الادبیه

تاریخ انتشار

:
۱۲۶۴ = .‎ق‎۱۸۸۵

شناسگر

:
5B05B105-3CFD-4549-A7BD-1B4989C05808 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۲۶۴ = .‎ق‎۱۸۸۵

شناسگر:

5B05B105-3CFD-4549-A7BD-1B4989C05808 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

عربي
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

ه
... تذکره الخواتین و استاذ الطباخین
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
بیروت

ناشر

:
المطبعه الادبیه

تاریخ انتشار

:
۱۲۶۴ = .‎ق‎۱۸۸۵

شناسگر

:
5B05B105-3CFD-4549-A7BD-1B4989C05808 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۲۶۴ = .‎ق‎۱۸۸۵

شناسگر:

5B05B105-3CFD-4549-A7BD-1B4989C05808 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

عربي
<چاپ سربي>
<واقف: محمد رمضاني>

جایگاه (فروست):

ه
نمود / نمونه‌های شی / اثر
اوده آشجی قادین یا خود مکمل یمک کتابی: آلاتورقه و آلافرانغه یمک پشرمک اصوللرینی کوسترر ...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
استانبول

ناشر

:
یکی شرق کتابخانه سی؛ آمدی مطبعه سی

تاریخ انتشار

:
۱۳۰۶ =.‎م‎۱۹۲۷

شناسگر

:
76D7943C-744A-4AE9-976F-8C2496B0E83E (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۰۶ =.‎م‎۱۹۲۷

شناسگر:

76D7943C-744A-4AE9-976F-8C2496B0E83E (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

بالاي عنوان: آشجي باشي طوسون
ترکي
چاپ دوم
<واقف: محمد رمضاني>
اوده آشجی قادین یا خود مکمل یمک کتابی: آلاتورقه و آلافرانغه یمک پشرمک اصوللرینی کوسترر ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
استانبول

ناشر

:
یکی شرق کتابخانه سی؛ آمدی مطبعه سی

تاریخ انتشار

:
۱۳۰۶ =.‎م‎۱۹۲۷

شناسگر

:
76D7943C-744A-4AE9-976F-8C2496B0E83E (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۰۶ =.‎م‎۱۹۲۷

شناسگر:

76D7943C-744A-4AE9-976F-8C2496B0E83E (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپ سربی

توصیف:

بالاي عنوان: آشجي باشي طوسون
ترکي
چاپ دوم
<واقف: محمد رمضاني>

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

مجموعه‌اي بي‌همتا از غذاهاي ايراني و خارجي

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
هنر آشپزباشی: مجموعه ای بی همتا از غذاهای ایرانی و خارجی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
البرز

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۰

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

۱۳۹۰

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
۱۰۰۰ [هزار] دستور آشپزی و شیرینی پزی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
دنیای تغذیه

تاریخ انتشار

:
- ۱۳۸۹

اندازه

:
رحلي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

- ۱۳۸۹

اندازه:

رحلي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتاب حاضر حاصل تلاش دهها کارشناس و مربي آشپزي و شيريني پزي است که با مجله آشپزباشي و دنياي تغذيه همکاري دارند

پدیدآورنده:

نام جایگزین:

طبخ اسپانيولي در آشپزخانه‌هاي ايراني

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
هنر آشپزی ویکتوریا: طبخ اسپانیولی در آشپزخانه های ایرانی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

ناشر

:
نمایشگاه و نشر کتاب

تاریخ انتشار

:
۱۳۷۲

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۷۲

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<اهداکننده: کتابخانه آستانه مقدسه حضرت معصومه (س)>

زبان اثر:

عربی

درباره (موضوع):

نمود / نمونه‌های شی / اثر
مطبخ منال العالم
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
سالمیه (کویت)

ناشر

:
مطابع الخط

تاریخ انتشار

:
۱۳۸۸=.‎م‎۲۰۰۹

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۸۸=.‎م‎۲۰۰۹

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عربي
عنوان از روي جلد
چاپ سوم
<اهدا کننده: سيدحسن سجادي>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
نشر کارنامه

تاریخ انتشار

:
۱۴۰۰

اندازه

:
وزيري (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۴۰۰

اندازه:

وزيري (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

اين کتاب چهار پيوست دارد با عنوانهاي: فر موج‌پز (مايکروويو)؛ يخ‌بند (فريزر)؛ فرهنگ واژه‌ها و اصطلاح‌ها؛ نمايه‌ها
واژه‌نامه
کتابنامه
چاپ سي و هشتم

جایگاه (فروست):

کارنامه کار و زندگي؛ ‎۱

نام جایگزین:

نوشابه‌هاي ناگوار
فست فودها (سم فودها) و نوشابه‌هاي ناگوار

زبان اثر:

فارسی
نمود / نمونه‌های شی / اثر
فست فودها (سم فودها)؟!: نوشابه های ناگوار
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
سبحان نور

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۱

اندازه

:
رقعي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۹۱

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

عنوان روي جلد: فست فودها (سم فودها) و نوشابه‌هاي ناگوار
کتابنامه به صورت زيرنويس
<اهدا کننده: حاج حسين صحيفه>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
طباخی نو: شامل انواع و اقسام غذاهای ایرانی و فرنگی ...
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
معراجی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

شناسگر

:
F1D28369-1642-4661-BB99-BEE798728BF3 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

شناسگر:

F1D28369-1642-4661-BB99-BEE798728BF3 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

کتابنامه: ص. [‎۱۶۰]
نسخه چهارم توسط <محمود عطائي> منتشر شده است
ن.‎۱ <وقف کننده: عبدالحسين فقيهي گيلاني> ، ن.۴- ‎۲<واقف: محمد رمضاني>
طباخی نو: شامل انواع و اقسام غذاهای ایرانی و فرنگی ...
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
معراجی

تاریخ انتشار

:
[۱۳]

شناسگر

:
F1D28369-1642-4661-BB99-BEE798728BF3 (Guide)

محل تولید محتوا (نشر):

ناشر:

تاریخ انتشار:

[۱۳]

شناسگر:

F1D28369-1642-4661-BB99-BEE798728BF3 (Guide)

اندازه:

رقعي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. [‎۱۶۰]
نسخه چهارم توسط <محمود عطائي> منتشر شده است
ن.‎۱ <وقف کننده: عبدالحسين فقيهي گيلاني> ، ن.۴- ‎۲<واقف: محمد رمضاني>