فیلترها

کل نتایج:

14 مورد

جنبه های تغذیه ای (اسلام)
نقاط دسترسی مستند:
نمود / نمونه‌های شی / اثر
تاثیر غذا بر روح انسان از منظر قرآن و روایات تفسیری
محتوا دیجیتال
پایان‌نامه / رساله

کارکرد (مقطع)

:
سطح سه

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

شناسگر

:
499123EF-2F9B-43F2-865F-33AEACD842F2 (Guide)

قالب

:
الکترونیکی

کارکرد (مقطع):

سطح سه

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

499123EF-2F9B-43F2-865F-33AEACD842F2 (Guide)
5ADE8D20-0D07-4E9D-9BF8-2390DC06B45C (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

کتابنامه: ص. ۱۱۲-‎۱۱۷؛ همچنين به صورت زير نويس
تاثیر غذا بر روح انسان از منظر قرآن و روایات تفسیری
پایان‌نامه / رساله

کارکرد (مقطع)

:
سطح سه

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

شناسگر

:
499123EF-2F9B-43F2-865F-33AEACD842F2 (Guide)

قالب

:
چاپی

کارکرد (مقطع):

سطح سه

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

499123EF-2F9B-43F2-865F-33AEACD842F2 (Guide)
5ADE8D20-0D07-4E9D-9BF8-2390DC06B45C (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. ۱۱۲-‎۱۱۷؛ همچنين به صورت زير نويس
نمود / نمونه‌های شی / اثر
تاثیر تغذیه حلال و سالم بر جسم و روح از منظر قرآن و روایات
محتوا دیجیتال
پایان‌نامه / رساله

کارکرد (مقطع)

:
سطح سه

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

شناسگر

:
05A5AD51-7E5F-4BFF-A4DC-8449FBF1E970 (Guide)

قالب

:
الکترونیکی

کارکرد (مقطع):

سطح سه

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

05A5AD51-7E5F-4BFF-A4DC-8449FBF1E970 (Guide)
314704F9-5D23-49A4-A5FA-9318915C9BB8 (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

کتابنامه: ص. ۱۰۹-‎۱۱۳؛ همچنين به صورت زير نويس
تاثیر تغذیه حلال و سالم بر جسم و روح از منظر قرآن و روایات
پایان‌نامه / رساله

کارکرد (مقطع)

:
سطح سه

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

شناسگر

:
05A5AD51-7E5F-4BFF-A4DC-8449FBF1E970 (Guide)

قالب

:
چاپی

کارکرد (مقطع):

سطح سه

محل تولید محتوا (نشر):

شناسگر:

05A5AD51-7E5F-4BFF-A4DC-8449FBF1E970 (Guide)
314704F9-5D23-49A4-A5FA-9318915C9BB8 (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

کتابنامه: ص. ۱۰۹-‎۱۱۳؛ همچنين به صورت زير نويس
نمود / نمونه‌های شی / اثر
خوردنیها و نوشیدنیهای حلال و حرام در اسلام: ترجمه و اقتباس از تبصره علامه و جامع عباسی شیخ بهایی
محتوا دیجیتال
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
چاپخانه نوری

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۳

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۳

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

D05A3F74-3CC5-45AC-AAC1-54EC4C3D677C (Guide)

قالب:

الکترونیکی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
خوردنیها و نوشیدنیهای حلال و حرام در اسلام: ترجمه و اقتباس از تبصره علامه و جامع عباسی شیخ بهایی
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
تهران

ناشر

:
چاپخانه نوری

تاریخ انتشار

:
۱۳۳۳

اندازه

:
جيبي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۳۳

اندازه:

جيبي (قطع)

شناسگر:

D05A3F74-3CC5-45AC-AAC1-54EC4C3D677C (Guide)

قالب:

چاپی

توصیف:

<واقف: محمد رمضاني>
نمود / نمونه‌های شی / اثر
تغذیه: خوردن و آشامیدن بر اساس آموزه های قرآن و اهل بیت علیهم السلام
کتاب

محل تولید محتوا (نشر)

:
قم

ناشر

:
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

تاریخ انتشار

:
۱۳۹۷

اندازه

:
پالتويي (قطع)

محل تولید محتوا (نشر):

تاریخ انتشار:

۱۳۹۷

اندازه:

پالتويي (قطع)

قالب:

چاپی

توصیف:

<ص.ع. به انگليسي:. ...Isa Isazadih. Nutrition (eating and drinking) according to the teaching of the Quran>
کتابنامه: ص. [۸۱]-‎۸۵؛ همچنين به صورت زيرنويس
نمايه

جایگاه (فروست):

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي؛ ‎۴۷۶. پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن؛ ‎۱۰۸