تمام صفحات داراي جدول دولايه به رنگ قرمز و آبي و کمند قرمز هستند. عناوين و سرفصلها شنگرف، بخشي از ادعيه که ترجمه دارد زير سطور و به زنگ قرمز نوشته شده
توصیف:
از آغاز افتادگي دارد. فاقد جلد بوده و تنها از جلد قسمت عطف آن مانده است. برخي صفحات پارگي دارد
(آسيبهای نسخه)
عنوان و نام مولف در کتاب مشخص نشد و اطلاعات کتابشناختي براساس محتوا انتخاب شد
(يادداشتهاي نسخه)
از آغاز افتادگي دارد. جلد از عطف جدا شده و برخي صفحات آبخوردگي و پارگي دارد
(آسيبهای نسخه)
عنوان و نام مولف در کتاب مشخص نشد و اطلاعات کتابشناختي براساس محتوا انتخاب شد
(يادداشتهاي نسخه)
برخي صفحات حاشيه نويسي شده
(يادداشتهاي نسخه)
تمام صفحات جدول کشي يک لايه و کمند قرمز دارند. علائم و نشان آيات و وقف و ابتدا و قرائت به شنگرف. سر سوره داخل کتيبه ساده که به رنگ قرمز کشيده شده.
توصیف:
از آغاز و انجام افتادگي دارد. فاقد جلد بوده و بخش زيادي از صفحات پارگي دارند
(آسيبهای نسخه)
از آيه ۱۹۵ سوره آل عمران الي آيه ۲۵ سوره فتح را شامل ميشود.
(يادداشتهاي نسخه)
تمام صفحات جدول کشي چند لايه به زر و تحرير شده و داراي کمند دو لايه است. متن بين جدول محصور کننده متن و کمند فاصله زيادي در نظر گرفته شده. علائم و نشان آيات دايره به زر و علائم وقف و قرائت به شنگرف. تمام متن اعراب گذاري شده و شماره حزب و جزء در هامش صفحات به شنگرف و داخل شکلي دندان موشي به زر قرار دارد
بیشتر
نام (عنوان) گوناگون:
حزب القرآن
توصیف:
اين نسخه شامل چهار جزء و حزب مجزا است که در کدام با ورقي چهارخانه به عنوان روکش و جلد دوخت خورده است و محتواي هر جزو بدين شرح است: ۱. حزب ۵: آيه ۱۸۳ سوره آل عمران الي ۱۸۱ نساء.- ۲. جزء ۱۰: سوره ۳۴ انفال الي آيه ۹۱ سوره توبه.- ۳.: جزء ۱۱: آيه ۹۱ سوره توبه الي ۱۰۸ سوره يونس.- ۴. حزب ۲۱-۲۲: آيه ۶۲ سوره نمل- ۲۱ سوره فتح.
(يادداشتهاي نسخه) بیشتر
سرفصلها شنگرف و برفراز برخي عبارات خط کشي قرمز شده و عبارات عربي اعراب گذاري شده
توصیف:
از آغاز و انجام افتادگي دارد. چند صفحه ابتدايي نسخه افتاده که نوشته اين اثر در هفت فصل و فصل اول در اعمال و رفتار ماه رمضان است و از انتها دو فصل افتادگي دارد و برگ آخر فصل پنجم و در اعمال ماه شعبان است. . نسخه جلد ندارد و صفحات از شيرازه جدا شده است.
(يادداشتهاي نسخه) بیشتر
نام مولف و عنوان کتاب شناخته نشده.
(يادداشتهاي نسخه)
در حواشي چند برگ از نسخه حواشي آمده که امضاء يکي از حواشي "آقاي ميرزا دام مجده" آمده است
(يادداشتهاي نسخه)
نشانه و شماره آيات به صورت نقطههاي توخالي به رنگ شنگرف و علائم وقف و ابتدا نيز به شنگرف. تمام نسخه معرب و شماره جزء و حزبها به شنگرف در هامش صفحات نوشته شده. نام سورها به همراه تعداد آيات هر سوره به شنگرف و نسخ جلي آمده است.
بیشتر
توصیف:
از ابتدا و انتها افتادگي دارد. فاقد جلد بوده و تنها بخش مختصري از عطف جلد باقي مانده است. برخي صفحات مياني نسخه جدا و پاره شده که به صورت يک دسته کنا هم ميان نسخه قرار گرفته است
(آسيبهای نسخه) بیشتر
از آيه ۱۴۰ سوره بقره آغاز شده و تا آيه ۵ سوره جن را شامل ميشود
(يادداشتهاي نسخه)
نيمي از برگ اول پاره شده
(آسيبهای نسخه)
کتابي است که مولف به خواهش جمعي از دوستان و براي سهولت و برآوردن نياز مومنين نگاشته و داراي دوازده فصل بوده و هر فصل به موقوفههاي متعدد تنظيم شده است
(يادداشتهاي نسخه)
فصل۱: در تقدم کلمات چندي از مواعظ و نصايح.- فصل۲: در بيان شدت سکرات موت و ...- فصل۳: در ذکر اعماليکه باعث آساني و سهولت عالم برزخ شده.- فصل۴: در مجملي از وقايع و فتنهايئکه پيش از نفحه تائبه و حشر خلائق که در اين عالم ظاهر ميشود.- فصل۵: در اول عقبات قيامت هولناک و خروج خلائق ...- فصل۶: در ماجراي عقبه اول و دويم و سيم و جمع کردن مردم آنرا از اطراف عالم بصحراي محشر... .- فصل۷: در ذکر اعماليکه باعث توفيق و نجات شخص ميشود ... .-فصل۸: در تفصيل حساب و سوال دهگانه با اضطراب.- فصل۹: در خلاصه احوال پرملال و پريدن نامههاي اعمال مردمان و ... .- فصل۱۰: در بيان ماجراي جهنم پرسوز و تاب و تفصيل عقبات پرخطرات هفتگانه ....- فصل ۱۱:در بيان ميزان و موقفهاي دوازدگانه آن.- فصل۱۲: در بيان آنچه واصل ميشود باهل بهشت و دوزخ از نعمتها و عذابها.
(يادداشتهاي نسخه) بیشتر
داخل جلد رويي با مداد صورت چاي عطاردي نوشته شده. صفحه اول تولد نورچشمي آقا رضا به تاريخ پانزدهم ربيع الاول ۱۳۱۹ با مداد نوشته شده و برگ آخر نيز برخي يادداشتها متفرقه آمده است. يادداشت تملک ابوالفتح آبشاري محصل مدرسه حاج ابوالفتح به همراه مهر مستطيل پلاستيکي وي با نقش "دانشجو علوم ديني ابوالفتح آبشاري" در برگ اول و آخر نسخه.
(يادداشتهاي نسخه)
در انتهاي انجامه حروف "ا م ع ف ح ح" (که کوتاه شده کلمات الله، محمد، علي، فاطمه، حسن و حسين است) نوشته شده.
(يادداشتهاي نسخه)
به دو خط متفاوت نوشته شده و صفحات اوليه با نظم و زيبايي خاصتري نوشته شده.
(يادداشتهاي نسخه)